Biztosítás - Papp Autó Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Biztosítás

Szolgáltatásaink

Casco biztosítás és kötelező biztosítás
Nehéz eligazodni a casco és a kötelező biztosítások rengetegében. Sok a buktató, érdemes arra is figyelnünk, hogy baj esetén a biztosító valóban fizessen. Természetesen az olcsó ár is igen fontos, különösen a kötelező biztosítás esetén. Tanácsadóink az ön paraméterei alapján megkeresik a legkedvezőbb paraméterekkel rendelkező biztosítást, így nyugodtan aludhat, hiszen biztosítása valóban biztonságot jelent autójának
.

Teljeskörű casco,
Lopás- totálkárra vonatkozó casco
Mindannyian másként élünk, vezetünk, és mások a félelmeink is. Váratlan dolgok azonban bármelyikünkkel történhetnek. Ezért irodánk személyre szabott megoldást kínál.


Mindenki más miatt félti az autóját. Ön mitől tart leginkább?

Jégesőtől, szélvihartól, rongálástól, koccanástól? Vagy talán attól, hogy reggel nem találja kedvenc járművét, és esetleg még a hitelt sem fizette ki? Netán mindegyiktől? Az Ön által összeállított variációkban kínáljuk a kockázatcsökkentés számos módját.
 
Fedezetet nyújtunk

Elemi károkra (villámcsapás, robbanás; földcsuszamlás, kő- és földomlás, természetes üreg vagy talajszint alatti építmény beomlása; legalább 15 m/mp sebességű szélvihar, felhőszakadás, árvíz, belvíz, egyéb vízelöntés, jégverés, lezúduló hótömeg és hónyomás által okozott kár),
lopáskárra (teljes és részleges), valamint rablásra,töréskárra és rongálásra.

Az alábbi kiegészítő biztosításokkal további védelemről gondoskodhat:

  • kiegészítő élet- és utasbiztosítás
  • kölcsöngépjármű-biztosítás
  • Euro kár-és jogvédelem biztosítás
  • poggyászbiztosítás

Miért éppen teljeskörű Casco?
Mert
különböző kiegészítő biztosítással teheti még teljesebbé biztosítási védelmét.
rugalmasan alakíthatja önrészét.
többféle kedvezményekkel csökkentheti biztosítása díját:

  • a díjfizetés gyakoriságától függő kedvezmények,

  • díjlehívási kedvezmény,

  • gépjármű-felelősségbiztosítási és lakásbiztosítási partnerkedvezmények,

  • mozgássérültek kedvezménye


Teljesen új bónuszrendszert alkalmazunk:
A díjba azonnal beszámítandó bónusz, kötéskor saját, vagy más biztosítótól hozott casco bónusz átvezetése, társaságunknál lévő gépjármű-felelősségbiztosítási bónusz beszámítása, a maximális fokozat gyorsabb elérése, kár esetén kisebb bónuszosztályvesztés egyszerűen és gyorsan megkötheti kár esetén gyors, teljes körű kiszolgálást kap és megválaszthatja biztosítása területi hatályát is

Ártékalapú díjszámítást végzünk
Idősebb autója esetén figyelembe vesszük a jármű értékcsökkenését! Így az idő múlásával mindig autója korának megfelelően csökkentett értéken számoljuk Önnek a biztosítása díját.

Még egy érv a Casco mellett

Az előzőeken túl biztosítjuk
teljes gépjárművének széria- és extra tartozékait is (néhány luxus kivételtől eltekintve):

  • a kötelező tartozékokat is, például biztonsági gyerekülés

  • a hifi berendezést 250 000 forintig és az igazoltan beépített lopásgátlót

Az új Cascóval Ön saját biztonsági portfólióját élvezheti, megfizethető áron. Kínálatunkból Ön is megtalálhatja igényeinek és lehetőségeinek megfelelően a legjobb védelmet autója, Ön és családtagjai számára valamint saját lelki nyugalma érdekében. Az Önnek legmegfelelőbb variáció kialakításához forduljon bizalommal munkatársainkhoz.

Beépített Lopás és Totálkár Casco biztosítás

Az autó értékének mindössze 1,35- 1,55 %-a az éves Casco díj
Beépített Lopás és Totálkár Casco biztosítást a jármű 120 hónapos koráig igényelhet, mely az autó korától függetlenül, a finanszírozás teljes futamidejére érvényes. Ebben a konstrukcióban lopás és totálkár káresemények esetén fizet a biztosító. Önrész mértéke: 10%, de minimum 200.000,-Ft.

Miért jó a kötelező biztosítás?

A gépjármű-felelősségbiztosítás a gépjármű vezetője által másoknak okozott károkat téríti meg. A szerződés határozatlan időtartamú, kivéve azon eseteket, amikor a gépjármű forgalmi engedélye határozott időtartamra lett kiállítva, mert ilyenkor a biztosítási szerződés is határozott időtartamú.

MABISZ

Ha a gépjárműre nincs érvényes felelősségbiztosítási szerződés, a másnak okozott kárt a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) kártalanítási számla terhére rendezi. Ebben az esetben a kifizetett kártérítési összeget és az azzal kapcsolatos költségeket a károkozónak vissza kell fizetnie a Mabisz részére.

 
2018. © Papp Autó Kft.
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz